Hoppa till sidans innehåll

Vi söker ny VD till Kvadrat Tech Stockholm

Vi är 24 konsulter med specialistkompetens inom teknik, AI, robotics, IoT och big data som söker en ny ledare. Vår nuvarande VD heter Pelle Melin, han kommer att trappa ner under året. Därför söker vi dig som kan ta över för att leda oss och se till att vi blir fler ”tekniknördar” som gillar varandra.

Vi är ett kul gäng som har växt snabbt från noll till 24 konsulter och vi ser fram mot att en driven ledare kommer in och tar oss vidare mot framtiden. Är det du?

Hej Ledare!

Vi söker dig som vill vara med och bygga vidare tillsammans med oss. Du tar över som VD för ett etablerat varumärke på marknaden och ett stabilt företag med tydliga ambitioner att växa och utvecklas. Vi anser oss vara konsultbranschens entreprenörer och Sveriges lyckligaste konsulter! Det som är annorlunda med oss är att vi alla har egna bolag, men jobbar tillsammans i en kompis-struktur som fungerar kanonbra! Läs mer om hur vi fungerar.  

Din roll som VD för oss

Som VD har du, tillsammans med dina två superkompetenta medarbetare, mycket goda förutsättningar att utveckla och driva vårt gäng vidare. Du ansvarar för en stabil och välfungerande verksamhet som erbjuder några av de mest kompetenta tech-konsulterna på marknaden – nämligen oss. I samma lokaler finns även våra kompisar i Kvadrat Stockholm AB som du kommer att ha ett nära samarbete med.

Vi vill att du skapar strukturer för tillväxt och lönsamhet för vår verksamhet. Du är säkert duktig inom försäljning, rekrytering av konsulter och affärsutveckling − men vi vill också att du skapar en härlig samvaro för vårt gäng. I din roll ingår självklart de vanliga sakerna som budget och personalansvar, men du kommer också att arbeta med strategiska frågor kring utvecklingen av bolaget och strategiska frågor för koncernen i sin helhet. Visst blir det spännande?

Vad vi kan erbjuda dig

Vi är övertygade om att det är vår starka kultur och gemenskap som bygger vår framgång. Som vår VD får du ett unikt tillfälle att fortsätta utveckla en spännande verksamhet tillsammans med andra kompetenta och engagerade medarbetare och ledare i ett bolag där alla har delaktighet och inflytande.

Vår önskelista

Vi söker alltså dig som vill vara med att bygga något tillsammans med oss. Som vår VD är du en person med framåtanda och har den kommunikativa förmågan att förmedla visioner och mål till oss. Du har säkert varit drivande i en tillväxtfas i något teknikintensivt bolag eller i ett annat konsultbolag. Du har en god teknisk och kommersiell kunskap och förstår våra kunders utmaningar idag och framåt.

Som ledare ser vi gärna att du har ett intresse av att utveckla även oss som jobbar här. Vi arbetar mycket med värderingsfrågor och kommer därför att titta noga på dina personliga egenskaper och din ledarskapsförmåga. Vi vill att du är schysst helt enkelt. Du bör även vara kommunikativ och social för att kunna etablera och förvalta affärer och goda relationer med våra kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Det är också viktigt att du har ett stort nätverk och ett intresse för vad som händer i omvärlden. Har du erfarenhet inom embedded är det ett plus. Sånt gillar vi.

Din ansökan

Har du frågor eller vill höra mer så är du välkommen att höra av dig till Marcus Kahanek på 072-505 39 48 eller marcus.kahanek@kvadrat.se.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Till ansökan

Lite fakta om oss

Kvadrat grundades 1988 och är Sveriges största bolag för egenföretagande konsulter. Vi är idag 500 konsulter i Sverige inom IT, IoT och Management och vi finns på elva orter med en omsättning på 760 MSEK.

Kvadrat Tech AB grundades 2021 och består idag av 24 konsulter. Kvadrat Tech är ett IT-konsultbolag med stark kompetens inom embedded-området och systemutveckling mot hårdvarunära produkter, båda är områden med stark tillväxt. Förväntningarna är därför stora på Kvadrat Tech och förutsättningarna är också mycket goda för att bolaget ska fortsätta att utvecklas.

 

Kvadrat i siffror

 • 492

  Konsulter, kollegor och kompisar

 • 346

  Kunder senaste året

 • 4,6/5

  Kundnöjdhet sedan 2007

Vision

Världens lyckligaste yrkesmänniskor

Branscher

 • Bank och försäkring
 • Offentlig sektor
 • Digitala produkter
 • Telekom
 • Utbildning/forskning
 • Medtech
 • Automotive
 • Retail
 • Logistik
 • Återvinning